Meer dan 10 jaar ervaring

Aangesloten bij Anbos

Aangesloten bij ProVoet

Gezellig en ontspannend

Pedicure Maassluis
 

Pedicure in Maassluis gezocht? Bij Beautysalon 73 in Maassluis kun je terecht voor een standaard pedicure behandeling of, wanneer er een medische noodzaak is, een medische pedicure behandeling. Ik ben gediplomeerd voor zowel een standaard pedicure behandeling als voor een medische pedicure behandeling. Ook ben ik lid van Provoet, dit is een bekende brancheorganisatie voor pedicures. Deze organisatie staat voor kwaliteit van het beroep en de beroepsuitoefening en staat daarnaast garant voor een goede en verantwoorde zorgverlening. Tevens heb ik een KRP code. Dit is een kwaliteitskeurmerk voor pedicures die aan alle eisen voldoen wat betreft diploma’s en bijscholing. Bij Beautysalon 73 kun je ook terecht voor een manicure behandeling.

Samenwerkende Pedicures

Beautysalon 73 werkt met het merk Samenwerkende Pedicures. Naast dat deze producten zeer verzorgend zijn voor de voeten bieden ze ook een daadwerkelijke oplossing voor veel voorkomende problemen, zoals kalknagels en voetschimmels etc.

 

Gellack

Wil je mooie gelakte nagels met een houdbaarheid van 2 weken? Kies dan voor een gellack! Beautysalon 73 biedt deze behandeling los aan en in combinatie met een van de andere pedicure behandelingen.

 

Beauty pedicure behandeling

Tijdens een beauty pedicure behandeling worden de nagels geknipt en de nagelwal- en riemen worden schoongemaakt en verzorgd. Tevens wordt er tijdens deze behandeling eventuele eeltplekken, eeltpitten en/of ingroeiende nagels verwijderd. Als extra service worden bij de dames de nagels mooi gelakt.

 

Beauty pedicure de Luxe

Een beauty pedicure de Luxe behandeling ziet er hetzelfde uit als een beauty pedicure behandeling. Bovenop deze behandeling worden de onderbenen lekker gescrubd en daarnaast ontvang je een heerlijke ontspannende massage.

 

Medische pedicure behandeling

Bij Beautysalon 73 wordt er tijdens een medische pedicure behandeling de nagels geknipt, eeltplekken worden verwijderd en tevens worden de nagelriemen en de nagelplaat verzorgd. Aan de hand van de problemen aan de nagels en/of voet wordt de specifieke behandeling bepaald. Een medische pedicure behandeling wordt vaak door de verzekeraar vergoed.
De volgende handelingen kunnen extra worden uitgevoerd:
  • Nagelbeugel plaatsen: je kunt kiezen uit een metalen of kunststof beugel, deze wordt op de probleemnagel geplaatst.
  • Nagelreparatie / prothesetechniek: bij een nagelreparatie wordt de natuurlijke nagel geheel of gedeeltelijk vervangen door een kunstnagel. Deze techniek wordt toegepast bij een schimmelnagel of een ingroeiende nagel.
  • Prothese: een prothese wordt op maat gemaakt en kan gebruikt worden voor diverse problemen zoals nagelherstel, begeleiding van een groeistoornis, behandelen van ingroeiende nagels en het versterken van de nagel.
  • Orthese: een orthese of teenstukje wordt gemaakt van zacht materiaal en wordt gebruikt om diverse drukplekken te ontlasten. Dit wordt voornamelijk gebruikt voor tussen de tenen en ter preventie van teenafstand afwijkingen.

Beauty Salon'73 heeft een contract met een podotherapeut dat houd in dat u, als u in een bepaalt zorgpofiel valt u een deel van de behandeling vergoed krijgt. Of de voetzorg vergoed wordt verschilt per verzekeraar en aanvullende verzekering.

 

Boek een pedicure behandeling bij Beautysalon 73

 
Boek vandaag een pedicure behandeling bij Beautysalon 73! Wil je liever eerst nog wat extra informatie over de verschillende behandelingen? Neem dan gerust contact op. Samen kijken we naar een passende behandeling voor jou. 

Bekijk ook eens onze andere behandelingen: manicure, gezichtsbehandelingen, wimpers & wenkbrauwen, ontharen.

Bekijk hier onze tarieven.

Kies voor Beautysalon 73

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Aangesloten bij Anbos
  • Aangesloten bij ProVoet
  • Gezellig en ontspannend